Actualitat

Ressenya

Corrandescola 2019

Comparteix la notícia

Comencen les mostres de glosa de la 4a edició del Corrandescola Barcelona 2019

Avui dimecres, 20 de març de 2019, hem encetat la quarta edició del Corrandescola a Barcelona. La trobada ha tingut lloc al Centre Artesà Tradicionàrius, on sis escoles de la ciutat han demostrat la seva habilitat glosant: Escola Labouré, Escola Tàber, Escola Concepcionistes, Escola Tibidabo, Escola Antaviana i Escola Jacint Verdaguer. Tots junts han cantat nyacres, corrandes de Beget i d’en Carolino, garrotins, aiguagelida i jotes. Els han acompanyat musicalment en Guillem Ballaz i la Marta Rius en un espectacle únic i meravellós.

Aquest ha estat l’inici d’un total de tres mostres, doncs el proper dia 26 de març les escoles Pere Vila, Nausica, Jaume I, Can Fabra, Dolors Monserdà i Peter Pan posaran a prova el seu art improvisant en una segona mostra també al CAT. La culminació del projecte es durà a terme a l’Auditori de Sant Martí el dia 28 de març amb la participació de les escoles La Caixa, Brusi, La Llacuna i Poblenou.

Corrandescola és un projecte d’innnovació, formació i recerca a l’entorn de la glosa a Primària, fruit de la col·laboració entre l’Institut de Cultura de Barcelona, el Consorci d’Educació de Barcelona i l’associació pel foment de la glosa Cor de Carxofa.

Marta Gispert, mestra de l’escola Concepcionistes i formadora del Corrandescola.