Agenda

Taller de veu amb tonades catalanes de pandero quadrat

19 d'octubre de 2019 / 10:00 - 14:00

- 20€
Comparteix aquest esdeveniment
Taller de Veu i Pandero
  • Aquest event ja ha passat.

 Us proposem una sessió vinculada a la glosa per aprofundir en un tema, en aquest cas a les tonades de pandero alhora que descobrim la nostra veu.


Taller de veu amb tonades catalanes de pandero quadrat

 

QUÈ?

Taller dirigit a majors de 16 anys.

Ens mirarem i escoltarem la veu com a instrument capaç de produir molts i diferents sons des de la salut vocal, mitjançant el repertori català de la cançó de pandero quadrat.

Coneixerem el valor musical, cultural i social d’aquestes cançons, un repertori -sovint de text improvisat- antigament associat a les dones i vinculat a confraries com la del Roser que realitzaven cantades durant les captes, llevants de taula, bodes, etc., amb l’acompanyament del pandero quadrat.

 

COM?

Aprendrem a treure el màxim partit de la nostra veu d’una manera saludable mitjançant el treball de la respiració, la descoberta de la nostre laringe i aparell fonador com a instrument. Analitzarem la nostra veu parlada i cantada a partir de la descoberta de tonades catalanes de pandero quadrat i ens inciarem en la pràctica instrumental d’aquest.

En aquesta edició realitzarem dos grups (inicial i avançat) per adaptar-nos a les necessitats dels inscrits.

QUI?

Núria García, “Nunu”. Musicòloga i cantant professional i professora de veu i violí des de fa 10 anys. Comença a Kal Music de Cerdanyola del Vallès i continua la seva formació al Taller de músics de Barcelona. Paral·lelament comença els seus estudis en Estill Voice Taining System – Voicecraft amb Helen Rowson obtenint l’ Estill of Figures Proficiency (EFP), i actualment està cursant la formació com a Estill Master Trainer (EMT).

Laia Pedrol. És cantant, músic, glosadora i docent. Es dedica a la cançó tradicional i popular catalana des de fa més de 10 anys. Ha format part de diversos projectes musicals, entre els quals se’n destaquen De Calaix, Adufera i Les Majorales de la Nit. També és membre de l’Associació Carrutxa, on desenvolupa tasques d’investigació i difusió del cançoner popular català i en especial de les cançons de pandero.

 

INSCRIPCIÓ. Inscriu-te a través del formulari. Places limitades. Des d’Eduglosa apostem perquè totes les activitats que oferim tirin endavant. No obstant això, si el nombre d’inscrits no assoleix un mínim de 12 alumnes, hi ha opcions que s’anul·li.

Màxim 20 alumnes.

Aportació: 20€

Organitzador
Eduglosa
Correu electrònic:
info@eduglosa.cat
Recinte
Tarambana Espai Cultural i Gastronòmic
C/Bellsolar s/n
Cardedeu, Barcelona 08440
+ Mapa de Google
Telèfon:
938711655
Web:
www.tarambana.cat
Data:
19 d'octubre de 2019
Hora:
10:00 - 14:00
Cost:
20€
Comparteix aquest esdeveniment