Agenda

Taller d’acompanyament instrumental i noves melodies.

23 de març / 10:00 - 13:30

- 15€
Comparteix aquest esdeveniment
  • Aquest event ja ha passat.

Seguim amb els Monogràfics de glosa al Tarambana!

Cada mes us proposem una sessió vinculada a la glosa per aprofundir en un tema, en aquest cas a l’acompanyament instrumental de la glosa, alhora que descobrim noves melodies per glosar.


Taller d’acompanyament instrumental i noves melodies.

QUÈ?

En les situacions que la glosa vol o necessita acompanyament com l’hem de fer? Hi pot haver més pa que companatge? Millor que no, oi? Doncs això mateix. Quan ens toca d’acompanyar una glosada cal tenir presents alguns elements bàsics que garanteixin que tot rutlli.

COM?

En colla, xerrarem i rumiaren sobre el paper de qui acompanya a una glosada. I en haver aclarit els paràmetres i elements fonamentals per fer-ho, els desenvoluparem per gaudir-ne i comprovar-ne la utilitat i bonança. Sí. Amb els intruments entre les mans (o qualsevol altra extremitat) i bescanviant els papers de glosador-acompanyant. D’una banda, tindrem presents els paràmetres generals i de l’altra, els aplicarem a les tonades que ens poden ser útils a la nostra vida de proximitat. Apte per a totes les edats i eines musicals.

QUI?

Jo, en Carles Belda i Valls. Músic, diatònic i glosador esporàdic. Víctima del conservatori, foraeixit del clàssic i en sortir del foc per anar a les brases, diatònic voltaire, amb instint de bard aborigen. Al servei de la República Catalana des de1992. En trobareu proves a Pomada, Blat Segat, Càntut, Mesclat, Correfolk, El Belda i el Conjunt Badabadoc i tres números més.

 

INSCRIPCIÓ. Inscriu-te a través del formulari. Places limitades. Des d’Eduglosa apostem perquè totes les activitats que oferim tirin endavant. No obstant això, si el nombre d’inscrits no assoleix un mínim de 10 alumnes, hi ha opcions que s’anul·li.

Organitzador
Eduglosa
Correu electrònic:
info@eduglosa.cat
Recinte
Tarambana Espai Cultural i Gastronòmic
C/Bellsolar s/n
Cardedeu, Barcelona 08440
+ Mapa de Google
Telèfon:
938711655
Web:
www.tarambana.cat
Data:
23 de març
Hora:
10:00 - 13:30
Cost:
15€
Comparteix aquest esdeveniment