Agenda

Iniciació a la cançó improvisada a La Violeta (Barcelona)

02 d'octubre / 20:30 - 05 de desembre / 22:00

- 55€
Comparteix aquest esdeveniment

Tornen el tallers d’iniciació a la cançó improvisada-glosa a

La Violeta (Barcelona) d’octubre a desembre

PERSONES DESTINATÀRIES

Edat mínima 16 anys.

DESCRIPCIÓ

Glosar és el terme que fem servir per denominar una pràctica que consisteix a cantar versos que s’improvisen al moment mateix d’interpretar-los a partir d’un patró mètric i de rima sobre una determinada melodia. El glosat o la cançó amb text improvisat no és un fet aïllat del nostre país. Moltes cultures del món comparteixen aquesta pràctica. En alguns indrets gaudeix d’un alt reconeixement de tota la societat i els seus actors hi tenen un lloc destacat. Aquest taller proposa iniciar-se en aquesta pràctica i aconseguir que tothom sigui capaç de glosar quan finalitzi, tot adquirint les eines i habilitats per poder-ho fer.

HORARIS

*Grup 1: Dimecres de 20,30 a 22,00h
Del 2 d’octubre al 5 de desembre de 2019, 10 sessions.

PREU 55€

MATERIAL Inclòs

 

CATERINA CANYELLES
Glosadora i ensenyant de glosa és filla de Sa Pobla i néta de glosador. Membre estable d’Ensaladilla So Insistent, glosa també en bars i sobretaules i ara, sobretot, a l’escola i per dormir el nen. A l’escola on treballa ha creat una assignatura optativa, Improvisem i rimem, on comparteix els coneixements de glosa amb alumnes d’ESO des de fa 7 cursos.

FERRIOL MACIP
Periodista, traductor, glosador, músic i grafista. Ha guanyat diferents concursos entre els quals el rei de les Nyacres 3 vegades. Però no calen concursos per sentir la seva grandesa: en qualsevol sobretaula, tarda de dissabte o topada pel carrer trobarà l’oportunitat per fer la glosa enginyosa o tendra o divertida o marranota o… adequada per a l’ocasió.

Organitzador
La Violeta de Gràcia
Telèfon:
937.060.881
Correu electrònic:
administracio@lavioleta.cat
Recinte
La Violeta de Gràcia
c/Maspons, 6.
Barcelona, Barcelona 08012 Espanya
+ Mapa de Google
Telèfon:
937.060.881
Inici:
02 d'octubre / 20:30
Finalització:
05 de desembre / 22:00
Cost:
55€
Comparteix aquest esdeveniment