Agenda

Taller d’eines digitals (i de les altres) per la glosa i el rap. Gato-El-Qiman

23 de novembre de 2019 / 10:00 - 13:30

- 15€
Comparteix aquest esdeveniment
Gato-el-qiman
  • Aquest event ja ha passat.

Seguim amb els Monogràfics de glosa al Tarambana!

Cada mes us proposem una sessió vinculada a la glosa per aprofundir en un tema, en aquest cas ens summergim en les eines digitals per la glosa i el rap.


Taller d’eines digitals (i de les altres) per la glosa i el rap

QUÈ?

En aquest taller en Qiman us portarà una caixa d’eines que us ajudaran a practicar, compondre o experimentar amb la veu i el ritme: loop en viu, bateria (amb dits o veu), patrons rítmics i combinació d’estils sobre diferents pals.

COM?

El taller vol posar en moviment tecnologies auxiliars, la consciència del ritme i la instrumentació, per a poder concentrar-nos a fer caure el vers en els llocs més interessants del compàs.

QUI?

Crescut entre el hip hop, el blues i les caixes de ritmes, es defineix com algú que simplement té aquella curiositat que li impedeix quedar-se quiet en un sol paper. Espectador, músic, tècnic de so o organitzador de saraus on la gent es troba; aquestes categories només són perspectives diferents de mirar-se el mateix: en Qiman pateix de la fretura de fer que les coses passin, es dedica a això.

INSCRIPCIÓ. Inscriu-te a través del formulari. Places limitades. Des d’Eduglosa apostem perquè totes les activitats que oferim tirin endavant. No obstant això, si el nombre d’inscrits no assoleix un mínim de 10 alumnes, hi ha opcions que s’anul·li.

Organitzador
Eduglosa
Correu electrònic:
info@eduglosa.cat
Recinte
Tarambana Espai Cultural i Gastronòmic
C/Bellsolar s/n
Cardedeu, Barcelona 08440
+ Mapa de Google
Telèfon:
938711655
Web:
www.tarambana.cat
Data:
23 de novembre de 2019
Hora:
10:00 - 13:30
Cost:
15€
Comparteix aquest esdeveniment